• Range Rover

  Range Rover

  Vrhunac prefinjene sposobnosti

 • Range Rover Sport

  Range Rover Sport

  Najokretniji, najdinamičniji i najposlušniji Land Rover ikada napravljen

 • NOVI RANGE ROVER VELAR

  NOVI RANGE ROVER VELAR

  Na tržište uskoro stiže avangardni Range Rover

 • Range Rover Evoque

  Range Rover Evoque

  Više od 160 internacionalnih nagrada - i još stižu

 • Discovery

  Discovery

  Sportski terenac (SUV) kreiran da zadovolji najrazličitije potrebe

 • DISCOVERY SPORT

  DISCOVERY SPORT

  Kompaktni SUV za avanturiste, svestranog karaktera

 • naša vozila

  naša vozila

  Izaberite svoj model

  Infotainment

  • MERIDIAN™ SOUND
   MERIDIAN™ SOUND

   MERIDIAN proizvodi daju najbolji kvalitet zvuka, koji je baš kao i sve ostalo u Land Roveru, intuitivno i lično iskustvo. Sa sedištem u Velikoj Britaniji, Meridian inženjeri i dizajneri utrošili su godine psihoakustičnog istraživanja kako bi vlasnicima Land rover vozila omogućili da uživaju u istinskoj formi muzike.

  • INCONTROL TOUCH PRO
   INCONTROL TOUCH PRO

   InControl Touch Pro održava svoje digitalne veze i veza koja je neprimetna i sigurna u vozilu kada ste negde drugo.Dodatno donosi svet zabave sa vama preko 10-inčnog ekrana na dodir.

  • INCONTROL CONNECT PRO
   INCONTROL CONNECT PRO

   Imate mogućnost dodavanja ovog sistema kao dodatna usluga.,tehnologije i aplikacije za još veću povezanost i udobnost.

  • INCONTROL PROTECT
   INCONTROL PROTECT

   Ova funkcija obuhvata SOS broj hitan slučaj,Land Rover asistenciju na putu i Remote Essential Smartphone App.

  • INCONTROL PRO SERVISI
   INCONTROL PRO SERVISI

   Možete se opredelite za opcione InControl Connect Pro usluge, tehnologije i aplikacije kako biste dobili najbolju konektivnost i komfor. InControl Pro usluge uključuju WiFi hotspot, aplikaciju Route planner, Live Services, Commute mode, Arrival Mode i Arrival Mode Parking.

  • SPOTIFY ZA INCONTROL APLIKACIJE
   SPOTIFY ZA INCONTROL APLIKACIJE

   Dostupna uz naše naprednije pakete konektivnosti, InControl Connect i Connect Pro, Spotify aplikacija omogućava ktreiranje biblioteke od preko 30 milona songova. Ovu aplikaciju Land Rover je razvio u saradnji sa kompanijom Spotify, i ona je namenski optimizovana za ekrane na dodir dostpune u Range Rover Sport vozilima. Korišćenje je lako i zabavno, kao kada istu ovu aplikaciju koristite i na pametnom telefonu. Možete pretraživate songove, radio stanice, kreirati plejliste i kreirati sopstvenu datoteku offline songova.

  Inovacija

  • INOVACIJE
   INOVACIJE

   Počev od našeg TDV6 do V8 Supercharged ,mi smo posvećeni proizvodnji motora koji pružaju optimalan nivo performansi,efikasnosit i održivosti. Zato koristimo najnovija dostiguća u projektovanju,inžinjeringu i tehnologijama.

  • KAROSERIJA OD ALUMINIJUMA
   KAROSERIJA OD ALUMINIJUMA

   Range Rover je prvi sportski terenac čija je struktura šasije izrađena u potpunosti od aluminijuma, što ovo vozilo čini lakšim, ekonomičnijim u pogledu potrošnje goriva i održivijim. Ne samo da je ovo vozilo najlakše u svojoj klasi, struktura od aluminijuma je istovremeno i neverovatno jaka.

  Performanse

  • ADAPTIVNA DINAMIKA
   ADAPTIVNA DINAMIKA

   Adaptivne Dinamike čine milje prolaza gotovo nezapaženo .Sistem prati kretanje vozila do 500 puta u sekundi i odgovara na vaše inpute kao ina uslove putakako bi seobezbedila udobna,uravnotežena vožnja.

   ZAKAŽITE TEST VOŽNJU
  • DINAMIČAN ODGOVOR
   DINAMIČAN ODGOVOR

   Funkcija Dynamic Response koristi najnoviji dvokanalni sistem koji može da kontroliše frontalnu i zadnju osovinu nezavisno, pa svaka može da se podesi kako bi se postigla veća agilnost pri nižim brzinama i pojačaa stabilnost vozila pri većim brzinama.

   ZAKAŽITE TEST VOŽNJU
  • V8 BENZINSKI MOTOR
   V8 BENZINSKI MOTOR

   V8 je laki, kompaktni motor od aluminijuma, sa najmanjim unutrašnjim trenjem u svojoj klasi vozila. Ovaj motor je optimizovan prema principu rada najsavremenijeg Boschovog motora. Ovo uključuje direktnu injekciju pod visokim pritiskom sa industrijskim injekcionim sistemom.sa nekoliko ulaza.

   ZAKAŽITE TEST VOŽNJU
  • 8-STEPENI AUTOMATSKI MENJAČ
   8-STEPENI AUTOMATSKI MENJAČ

   Svi benzinski i dizel motori upareni su sa naprednim ZF osmostepenim automatskim prenosnikom brzina koji su razvili Land Rover inženjeri kako bi ukombinovali svilenkasto glatko menjanje brzina sa rapidnim odgovorom motora. Za promenu brzine potrebno je samo 200 milisekundi.

   ZAKAŽITE TEST VOŽNJU

  Performanse

  • ALL TERRAIN PROGRESS CONTROL
   ALL TERRAIN PROGRESS CONTROL

   All Terrain Progress Control (ATPC) je sistem koji održava i koji omogućava vozačima da podese i održavaju stalnu brzinu u izazovnim uslovima.Operativni sistem kontrole krstarenja ,funkcioniše na veoma niskim brzinama izmedju 2kph i 30kph,omogućavajući vozaču da održi punu koncentraciju na upravljanje vozilom i pronalaženje puta kroz prepreke na terenu.

  • PREBACIVANJE SILE NA TOČKOVE KOJE IMAJU BOLJI KONTAKT SA POVRŠINOM (PODLOGOM)
   PREBACIVANJE SILE NA TOČKOVE KOJE IMAJU BOLJI KONTAKT SA POVRŠINOM (PODLOGOM)

   Range Rover ima posebno lansiranu funkcionalnost,koja omogućava vozilu da se odvoji lako i glatko,čak i sa terena koje imaju nisko trenje sa površinom kao što su led ili vlažna trava.

  • GRADIENT RELEASE CONTROL (GRC) - sistem koji osigurava lagano progresivno smanjenje kočne sile prilikom otpuštanja pedale kočnice na ekstremeno strmim i klizavim nagibima.
   GRADIENT RELEASE CONTROL (GRC) - sistem koji osigurava lagano progresivno smanjenje kočne sile prilikom otpuštanja pedale kočnice na ekstremeno strmim i klizavim nagibima.

   Ovaj sistem sprečava da vozilo suviše brzo razvije ubrzanje. Ako se vozilo zaustavi i ponovo krene na uzbrdici, ovaj sistem drži kočnicu i lagano je otpušta kako nastavljate kretanje.

  • TERRAIN RESPONSE
   TERRAIN RESPONSE

   Sa šasijom izgrađenom u celosti od aluminijuma i neverovatnim Land Rover performansama, Range Rover daje vrhunske terenske performanse. Naš jedinstveni sistem Terrain Response 2 prati uslove vožnje i automatski optimizuje rad motora, transmisiju (prenos brzina), centralni diferencijal i šasiju kako bi izašao u susret zahtevima terena.                                                    

  • HDC sistem - Pomoć pri spuštanju nizbrdo
   HDC sistem - Pomoć pri spuštanju nizbrdo

   Kao dopuna Terrain Response systema, Range Rover može da se pozove na jedinstven paket svih terenskih tehnologija kako bi se ostvario maksimalan učinak i bezbednost,uključujućit Hill Descent Control (HDC).HDC sistem mogućava vozaču da se kontrolisano spušta preko neravnog terena sa jakim nagibom.

  • SENZORI ZA KRETANJE PREKO VODE
   SENZORI ZA KRETANJE PREKO VODE

   Senzor za kretanje po vodi je opciona funkcija čija je namena da pruži pomoć pri kretanju po vodenim površinama. Ovi senzori locirani su na bočnim retrovizorima i vozaču na touchscreen-u daju slikovitu informaciju u realnom vremenu o dubini vode u odnosu na vozilo, kao i podatak o maksimalnom kapacitetu gaženja.

  Pomoćne funkcije za vozača

  • POMOĆ PRI ODRŽAVANJU SAOBRAĆAJNE TRAKE I NADZOR STANJA VOZAČA
   POMOĆ PRI ODRŽAVANJU SAOBRAĆAJNE TRAKE I NADZOR STANJA VOZAČA

   Sistem za održavanje kretanja u okviru saobraćajne trake (LKA) detektuje kada vozilo nenamerno napusti traku u kojoj se kreće i daje vam upozorenje nežnim vibriranjem volana. Sistem za nadzor stanja vozača detektuje ukoliko počnete da se osećate pospano  i šalje rano upozorenje da je vreme da napravite pauzu.

  • ADAPTIVNI TEMPOMAT SA SISTEMOM POMOĆI PRILIKOM VOŽNJE U KOLONI
   ADAPTIVNI TEMPOMAT SA SISTEMOM POMOĆI PRILIKOM VOŽNJE U KOLONI

   Kada se krećete na  autoputu ili putujete u gustom saobraćaju, ovaj sistem će, bez potrebe da se koriste pedale,držati vaše vozilo na bezbednoj udaljenosti od onog ispred, bilo da je potrebno da se kretanje uspori ili zaustavi.Kada se vozila ubrzavaju tako se i vaš Range Rover ubrzava.

  • SISTEM AUTONOMNOG HITNOG KOČENJA 
   SISTEM AUTONOMNOG HITNOG KOČENJA 

   U slučaju predviđanja eventualnog sudara , sistem autonomnog hitnog kočenja (AEB) daje zvučni signal za preteći sudar, ostavljajući vam vreme da preduzmete odgovarajuće mere. Ukoliko ne reagujete na ovo upozorenje, sistem aktivira kočnice kako bi pomogao da se umanje posledice eventualnog sudara.

  • MONITOR ZA PRAĆENJE MRTVOG UGLA I SAOBRAĆAJA IZA VOZILA
   MONITOR ZA PRAĆENJE MRTVOG UGLA I SAOBRAĆAJA IZA VOZILA

   Ova tehnologija vam šalje upozorenje kada se neko vozilo približava vašem mrtvom uglu. U bočnom retrovizoru sa strane koga vam dolazi vozilo primetićete slabo osvetljenje kao znak upozorenja. Sistem za detekciju saobraćaja iza vašeg vozila šalje i zvučna i vizuelna upozorenja o riziku koji dolazio sa bilo koje strane vašeg vozila.

  • POMOĆ PRI PARKIRANJU
   POMOĆ PRI PARKIRANJU

   Ovaj sistem čini paralelno i parkiranje pod pravim uglom daleko lakšim nego ikad , tako što uvodi vaše vozilo u odgovarajući prostor. Na vama je samo da odaberete odgovarajuću brzinu i kontrolišete nožne pedale.

  • SISTEM KRUŽNE KAMERE (SURROUND CAMERA SYSTEM)
   SISTEM KRUŽNE KAMERE (SURROUND CAMERA SYSTEM)

   Ovaj sistem pomaže prilikom različitih manevara, od parkiranja uz ivicu, do ulaska ili izlaska iz tesnih prostora ili raskrsnica, tako što daje pregled okoline u 3600  na vašem ekranu na dodir. 

  Komfor i udobnost

  • KLIMA PREDNJIH I ZADNJIH SEDIŠTA
   KLIMA PREDNJIH I ZADNJIH SEDIŠTA

   Svi putnici u vozilu mogu putovati u najvećem mogućem komforu sa kontrolom klime na sedištima napred i pozadi, što pomaže da se savladaju svi vremenski ekstremi. Ovaj inovativan sistem koristi tehnologiju hlađenja za vrele, lepljive dane i proizvodi toplinu u hladnim, mraznim jutrima.

   KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
  • HUD DISPEY
   HUD DISPEY

   Head-up Display  opcija  prikazuje ključne podatke o vozilu poput brzine kretanja, pozicije menjača i pravca navigacije  na vetrobranskom staklu, bez potrebe da vozač odvaja pogled od druma po kome vozi.Ova tehnologija koristi lasere kako bi izbegla "washout" -o tome da je odsjaj od sunca ima i na nižim sistemima .Funkcija se može uključiti i isključitizavisno od želje vozača.

   KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
  • KONTROLA KLIME
   KONTROLA KLIME

   Kakvo god da je vreme napolju, temperatura može uvek biti savršen unutra. Klima sistem u vozilu ima najbolju tehnologiju u klasi, koja je rezultat  neverovatno detaljnog ispitivanja u uslovima u rasponu od -40 ° C do 50 ° C.

   NAPRAVITE SOPSTVENI
  • MEKO ZATVARANJE VRATA
   MEKO ZATVARANJE VRATA

   Započnite i završite putovanje u većoj tišini, tako što ćete se opredeliti za funkciju Soft Door Close. Ova opcija kontroliše zatvaranje vrata u psolednjih 6mm.

   KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL