• Range Rover

  Range Rover

  Vrhunac prefinjene sposobnosti

 • Range Rover Sport

  Range Rover Sport

  Najokretniji, najdinamičniji i najposlušniji Land Rover ikada napravljen

 • NOVI RANGE ROVER VELAR

  NOVI RANGE ROVER VELAR

  NA TRŽIŠTE USKORO STIŽE AVANGARDNI RANGE ROVER

 • Range Rover Evoque

  Range Rover Evoque

  Više od 160 internacionalnih nagrada - i još stižu

 • Novi Discovery

  Novi Discovery

  Sportski terenac (SUV) kreiran da zadovolji najrazličitije potrebe

 • NOVI DISCOVERY SPORT

  NOVI DISCOVERY SPORT

  Kompaktni SUV za avanturiste, svestranog karaktera

 • naša vozila

  naša vozila

  Izaberite svoj model

Infotainment

 • HUD displej
  HUD displej

  Head-up Display opcija prikazuje ključne podatke o vozilu poput brzine kretanja, pozicije menjača i pravca navigacije na vetrobranskom staklu, bez potrebe da vozač odvaja pogled od druma po kome vozi. Ova tehnologija koristi lasere kako bi izbegla "washout" i može se konfigurisati prema vašim preferencijama. Opciona funkcija prepoznavanja saobraćajnih znaka radi u sadejstvu sa HUD displejom. Funkcija prepoznavanja saobraćajnih znaka detektuje varijabilna ograničenja brzine i o tome vas unapred obaveštava tako što prikazuje određeni saobraćajni znak u info klasteru vetrobrana.

 • INCONTROL TOUCH PRO
  INCONTROL TOUCH PRO

  Nova generacija InControl Touch Pro hardvera i softvera unapređuje konektivnost i zabavu do maksimalnih granica. InControl Touch Pro je najnapredniji multimedijalni sistem koji Land Rover ima da ponudi. Responsivni 10-inčni ekran na dodir podržava pokrete brisanja i pritiskanja i pruža najbolju audiovizuelnu zabavu. Kako biste dalje obogatili iskustvo, na raspolaganju vam je i potpuna konfiguracija početnog ekrana, kao i kontrola govora.

 • INCONTROL CONNECT PRO
  INCONTROL CONNECT PRO

  Zbir ovih dodatnih tehnologija unapređuje konektivnost u vašem vozilu. InControl aplikacije unapređuju vaše doživljaje u samom vozilu i nude široku lepezu povezivanja sa kompatibilnim pametnim telefonom preko 10-inčnog ekrana na dodir lociranog na instrument tabli. Pored ovoga, aplikacija Remote Premium pruža mogućnost da pratite svoje vozile i imate interakciju sa njime. Sa funkcijama kao što su Wi-Fi Hotspot i InControl Pro services, povezujemo vas sa spoljnim svetom, bilo to zarad posla ili zabave - vaš život postaje lakši.

 • INCONTROL PROTECT
  INCONTROL PROTECT

  Vaš pametni telefon funkcioniše kao portal preko koga se povezujete sa vašim Land Rover vozilom koristeći InControl Protect. Sa daljine možete proveravati nivo goriva u rezervoaru, tražiti slobodno parking mesto na parkingu ili garaži, snimati rute kretanja ili čak proveravati da li ste ostavili otvoren prozor u vozilu. Ovaj sistem pokriva i Land Rover asistenciju na putu, funkciju koja, u slučaju kvara automobila, može automatski da prenese podatke o dijagnostici i lokaciji lokalnom informacionom centru. Kod ozbiljnih udesa, SOS broj u hitnom slučaju obaveštava Land Rover službe za hitnu pomoć o lokaciji gde se vozilo nalazi.

 • SPOTIFY ZA INCONTROL APLIKACIJE
  SPOTIFY ZA INCONTROL APLIKACIJE

  Dostupna uz naše naprednije pakete konektivnosti, InControl Connect i Connect Pro, Spotify aplikacija omogućava kreiranje biblioteke od preko 30 milona songova. Ovu aplikaciju Land Rover je razvio u saradnji sa kompanijom Spotify, i ona je namenski optimizovana za ekrane na dodir dostpune u Range Rover Sport vozilima. Korišćenje je lako i zabavno, kao kada istu ovu aplikaciju koristite i na pametnom telefonu. Možete pretraživate songove, radio stanice, kreirati plejliste i kreirati sopstvenu datoteku offline songova.

 • TFT VIRTUELNA INTRUMENT TABLA
  TFT VIRTUELNA INTRUMENT TABLA

  Opciona 12,3" virtulna instrument tabla koristi displej visoke rezolucije i grafiku u boji za jasno saopštavanje glavnih funkcija i podataka o vozilu. Možete podesiti da se prikazuju samo informacije koje se odnose na trenutnu situaciju u vožnji.

 • ZABAVA NA ZADNJEM SEDIŠTU
  ZABAVA NA ZADNJEM SEDIŠTU

  Opcioni sistem zabave na zadnjem sedištu (Rear Seat Entertainment) dolazi uz osmoinčni ili desetoinčni ekran an dodir. Oba ekrana dolaze sa WhiteFire® digitalnim bežičnim slušalicama, HDMI, mobilnim HD linkom, USB konektorom i daljinskim upravljačem. WhiteFire® je registrovani zaštitni znak kompanije Unwired Technology LLc i svaka upotreba ovog znaka podleže licenciranju.

 • MERIDIANTM REFERENCE SOUND SYSTEM
  MERIDIANTM REFERENCE SOUND SYSTEM

  Opcioni Meridian™ Reference Sound System snage 1700 vati, ima 22 zvučnika plus sabvufer, 22 kanala i koristi Trifield* 3D tehnologiju. Ova tehnologija pruža 3D iskustvo slušanja zvuka na svakom sedištu. Jasne sopran i duboke bas note obezbeđuju vrhunkso iskustvo slušanja. Meridian je zaštitni registrovani znak Meridian Audio Ltd. *Trifield je zaštitni zig kompanije Trifield Productions Ltd.

Inovacija

 • INOVACIJE
  INOVACIJE

  Počev od našeg TDV6 do V8 Supercharged ,mi smo posvećeni proizvodnji motora koji pružaju optimalan nivo performansi,efikasnosit i održivosti. Zato koristimo najnovija dostiguća u projektovanju,inžinjeringu i tehnologijama.

 • ČITAVA KAROSERIJA OD ALUMINIJUIMA
  ČITAVA KAROSERIJA OD ALUMINIJUIMA

  Lakša, jača i održivija, karoserija modela Range Rover Sport u potpunosti izrađena od aluminijuma zaista je prvoklasna kategorija. Konstruisana tako da je jačina karoserije koncentrisana tačno gde je opterećenje najveće, ova inovativna konstrukcija daje izvanrednu čvrstinu i prefinjenost. Ova karoserija može da podnese iste terenske uticaje kao i sva ostala Land Rover vozila.

Performanse

 • ADAPTIVNA DINAMIKA
  ADAPTIVNA DINAMIKA

  Ovaj sistem pruža savršenu ravnotežu vožnje i kontrole tako što nudi kontinuirano varijabilna podešavanja amortizera. Prati kretanje vozila do 500 puta u sekundi i odgovara na vaše inpute kao i na uslove puta kako bi se obezbedila udobna, uravnotežena vožnja.

  ZAKAŽITE TEST VOŽNJU
 • TORQUE VECTORING -sistem koji usporava okretanje unutrašnjih točkova u krivinama
  TORQUE VECTORING -sistem koji usporava okretanje unutrašnjih točkova u krivinama

  Ovaj sistem unapređuje agilnost i stabilnost vozila prilikom kretanja kroz krivine.Ovaj sistem pruža kontrolisano upravljanje vozilom u krivinama tako što konstantno prati i balansira distribuciju obrtnog momenta između svih točkova za poboljšanim prijanjanjem i upravljanjem na putu ili van puta.Pomaže i pri skretanju vozila i smanjenju osetljivosti pri upravljanju vozila

  ZAKAŽITE TEST VOŽNJU
 • DINAMIČAN REŽIM
  DINAMIČAN REŽIM

  Ukoliko izaberete funkciju Terrain Response 2 zajedno sa dinamičkim režimom, dinamički režim podešava suspenziju tako što pruža još jaču kontrolu karoserije, što rezultira u više sportskoj vožnji drumom.

  ZAKAŽITE TEST VOŽNJU
 • DINAMIČAN ODGOVOR
  DINAMIČAN ODGOVOR

  Funkcija Dynamic Response koristi najnoviji dvokanalni sistem koji može da kontroliše frontalnu i zadnju osovinu nezavisno, pa svaka može da se podesi kako bi se postigla veća agilnost pri nižim brzinama i pojačaa stabilnost vozila pri većim brzinama.

  ZAKAŽITE TEST VOŽNJU

Performanse na drumu (on-road)

 • PRENOS BRZINA U DVA STEPENA (ZA OPEG NIŽIH I VEĆIH BRZINA)
  PRENOS BRZINA U DVA STEPENA (ZA OPEG NIŽIH I VEĆIH BRZINA)

  Ova opcija uključuje mogućnost izbora visokog i niskog domena bzina za izuzetne fleksibilnosti u vožnji i na off-road.Opseg niskog obezbedjuje kontrolisano spustanje na lošem terenu,dok visoki domen je idealan pri vožnji na otvorenom putu.

 • TERRAIN RESPONSE 2
  TERRAIN RESPONSE 2

  Opcioni Terrain Response 2 sistem prati okruženje terena i automatski bira režim vožnje koji će postići najbolju šasiju i najpodesniji pogon i za date uslove vožnje.

 • SUSPENZIJA
  SUSPENZIJA

  Range Rover Sport ima elektronki pneumatski sistem*koji nudi izvanredni nivo konfora na putu i vrši automatsko pebacivanje na dva modula visine prilikom terenske vožnje, čime se osigurava staloženost vozila u najtežim uslovima vožnje.

 • PREBACIVANJE SILE NA TOČKOVE KOJE IMAJU BOLJI KONTAKT SA POVRŠINOM (PODLOGOM)
  PREBACIVANJE SILE NA TOČKOVE KOJE IMAJU BOLJI KONTAKT SA POVRŠINOM (PODLOGOM)

  Ova funkcija vam omogućava da lako upravljate vašim vozilom na najtežim terenima koje imaju nisko trenje sa površinom, kao što su led ili vlažna trava.

 • DINAMIČNA KONTOLA STABILNOSTI (DSC)
  DINAMIČNA KONTOLA STABILNOSTI (DSC)

  Dinamična stabilnost kontole (DSC) detektuje upravljanje i podešava kočenje i snagu motora -obezbeđuje vozilo da ima uvek pravi put oko krivine

 • ALL TERRAIN NAPREDNA KONTROLA (ATPC)
  ALL TERRAIN NAPREDNA KONTROLA (ATPC)

  Možete podesiti brzinu između 2 kph-30kph i održavati bez dodiriavanja papučice za gas,i tako pomaže vozaču da održi punu koncentraciju na upravljanje vozilom i pronalaženje puta kroz prepreke na terenu.

POMOĆNE FUNKCIJE ZA VOZAČA

 • 360° POMOĆ PRI PARKIRANJU
  360° POMOĆ PRI PARKIRANJU

  Senzori oko vozila automatski se aktiviraju prilikom kretanja unazad u uskom prostoru. Kako uparkiravate vozilo, na ekranu na dodir prikazuju se vizuelne smernice kao indikatori putanje vozila, dok vam zvučni signal ukazuje na razdaljinu od najbliže prepreke.

 • ADAPTIVNI TEMPOMAT SA SISTEMOM POMOĆI PRILIKOM VOŽNJE U KOLONI I INTELIGENTNO KOČENJE U HITNOM SLUČAJU
  ADAPTIVNI TEMPOMAT SA SISTEMOM POMOĆI PRILIKOM VOŽNJE U KOLONI I INTELIGENTNO KOČENJE U HITNOM SLUČAJU

  Kada se krećete na autoputu ili putujete u gustom saobraćaju, ovaj sistem će, bez potrebe da se koriste pedale,držati vaše vozilo na bezbednoj udaljenosti od onog ispred, bilo da je potrebno da se kretanje uspori ili zaustavi.Kada se vozila u kooni ubrzavaju tako se i vaš Range Rover ubrzava.

 • MONITOR ZA PRAĆENJE MRTVOG UGLA I SAOBRAĆAJA IZA VOZILA
  MONITOR ZA PRAĆENJE MRTVOG UGLA I SAOBRAĆAJA IZA VOZILA

  Ova tehnologija vam šalje upozorenje kada se neko vozilo približava vašem mrtvom uglu. U bočnom retrovizoru sa strane koga vam dolazi vozilo primetićete slabo osvetljenje kao znak upozorenja. Sistem za detekciju saobraćaja iza vašeg vozila šalje i zvučna i vizuelna upozorenja o riziku koji dolazio sa bilo koje strane vašeg vozila.

 • SISTEM AUTONOMNOG HITNOG KOČENJA
  SISTEM AUTONOMNOG HITNOG KOČENJA

  U slučaju predviđanja eventualnog sudara , sistem autonomnog hitnog kočenja (AEB) daje zvučni signal za preteći sudar, ostavljajući vam vreme da preduzmete odgovarajuće mere. Ukoliko ne reagujete na ovo upozorenje, sistem aktivira kočnice kako bi pomogao da se umanje posledice eventualnog sudara.

 • POMOĆ PRI ODRŽAVANJU SAOBRAĆAJNE TRAKE I NADZOR STANJA VOZAČA
  POMOĆ PRI ODRŽAVANJU SAOBRAĆAJNE TRAKE I NADZOR STANJA VOZAČA

  Sistem za održavanje kretanja u okviru saobraćajne trake (LKA) detektuje kada vozilo nenamerno napusti traku u kojoj se kreće i daje vam upozorenje nežnim vibriranjem volana. Sistem za nadzor stanja vozača detektuje ukoliko počnete da se osećate pospano i šalje rano upozorenje da je vreme da napravite pauzu.

 • POMOĆ PRI PARKIRANJU
  POMOĆ PRI PARKIRANJU

  Ovaj sistem čini paralelno i parkiranje pod pravim uglom daleko lakšim nego ikad , tako što uvodi vaše vozilo u odgovarajući prostor. Na vama je samo da odaberete odgovarajuću brzinu i kontrolišete nožne pedale.

 • KAMERA ZA POMOĆ PRI PARKIRANJU UNAZAD
  KAMERA ZA POMOĆ PRI PARKIRANJU UNAZAD

  Kako bi se olakšalo parkiranje u uskim prostorima, na ekranu na dodir pojavljuju se spoljne linije vozila zajedno sa smernicama predviđenog kretanja.

 • SISTEM KRUŽNE KAMERE (SURROUND CAMERA SYSTEM)
  SISTEM KRUŽNE KAMERE (SURROUND CAMERA SYSTEM)

  Ovaj sistem pomaže prilikom različitih manevara, od parkiranja uz ivicu, do ulaska ili izlaska iz tesnih prostora ili raskrsnica, tako što daje pregled okoline u 3600 na vašem ekranu na dodir.

 • SISTEM NAPREDNE VUČE
  SISTEM NAPREDNE VUČE

  Ova tehnologija omogućava da kontrolišete pravac kretanja prikolice prilikom vožnje unazad. Pomoću rotacionog Terrain response 2 kontrolora, ova opcija kontroliše upravljanje vozilom kako bi se ostvarila željena putanja kretanja prikolice. Na ekranu na dodir prikazuju se informacije o trenutnom i željenom kretanju prikolice.

KOMFOR I UDOBNOST

 • POWERED GESTURE TAILGATE (opcija koja vam omogućava da upravljate zadnjim vratima (i za otvaranje kao i zatvaranje) izvan vozila, bez potrebe da se fizički dodiruje vozilo ili ključ-kartica za paljenje automobila)
  POWERED GESTURE TAILGATE (opcija koja vam omogućava da upravljate zadnjim vratima (i za otvaranje kao i zatvaranje) izvan vozila, bez potrebe da se fizički dodiruje vozilo ili ključ-kartica za paljenje automobila)

  Powered Gesture tailgate pruža Vam mogućnost da otvarate i zatvarate vrata prtljažnika a da ne morate da dotaknete vozilo. Elektronski kontrolisan, ovaj sistem ima dva senzora koji su postavljeni sa obe strane vozila. Funkcija se aktivira jednostavnim pokretom vašeg stopala ispod prtljažnika.

  KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
 • AUTOMATSKI PRISTUP VISINI
  AUTOMATSKI PRISTUP VISINI

  Funkcija Automatic Access Height spušta visinu vozila sa preciznošću od čak 50mm zarad lakšeg ulaska ili izlaska iz vozila prilikom parkiranja. Ova funkcija radi samo ukoliko u vozilu postoji elektronsko suspenzija pneumatika.

  KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
 • MEKO ZATVARANJE VRATA
  MEKO ZATVARANJE VRATA

  Zarad dodatne udobnosti, funkcija mekog zatvaranja vrata uključuje električbno otključavanje vrata za svaka vrata ponaosob. Ova funkcija omogućava da se psolednjih 6 mm hoda na vratima dodaatno iskontroliše i time obezbedi meko zatvarenje vrata i na pred i pozadi.

  KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
 • AKTIVIRANJE GREJANJA NA DALJINU I TAJMER KLIME
  AKTIVIRANJE GREJANJA NA DALJINU I TAJMER KLIME

  Ovaj inovativni sistem može da unapred zagreje ili ohladi vozilo putem daljinkse kontrole i koristeći tajmer čiji se rad može podesiti do 7 dana unapred. Tako uvek možete biti sigurni da je u kabini odgovarajuća temperatura kada u nju uđete.

  KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL