• Range Rover

  Range Rover

  Vrhunac prefinjene sposobnosti

 • Range Rover Sport

  Range Rover Sport

  Najokretniji, najdinamičniji i najposlušniji Land Rover ikada napravljen

 • NOVI RANGE ROVER VELAR

  NOVI RANGE ROVER VELAR

  Na tržište uskoro stiže avangardni Range Rover

 • Range Rover Evoque

  Range Rover Evoque

  Više od 160 internacionalnih nagrada - i još stižu

 • Discovery

  Discovery

  Sportski terenac (SUV) kreiran da zadovolji najrazličitije potrebe

 • DISCOVERY SPORT

  DISCOVERY SPORT

  Kompaktni SUV za avanturiste, svestranog karaktera

 • naša vozila

  naša vozila

  Izaberite svoj model

Opcije i aksesoari

Sve dole navedene opcije nisu dostupne na svim modelima.Molimo Vas kontaktirajte svog Land Rover Retailer maloprodajnog agenta kako bi saznali više.

  Opcije eksterijera

  Opcije eksterijera

  SVO PREMIUM PALETA

  Unapredite izgled vašeg range Rover Sport vozila izborom jedne od velikog broja ponuđenih boja iz naše SVO premium palete.

  Opcije eksterijera

  Opcije eksterijera

  PERSONALIZUJTE EKSTERIJER VAŠEG VOZILA

  Stealth paket daje karakterističan izgled vozilu završnim obradama eksterijera u saten crnoj boji. Bright Pack je dostupan po istoj ceni kao range Rover Sport Autobiograpgy sa dinamičkim paketom. Ovaj paket uključuje detalje eksterijera ( hauba, natrpis na prtljažnim vratima, ventilacioni otvori branika) u Atlas srebrnoj boji dok kuke za šlepanje dolaze u Indus srebrnoj boji.

  Kreirajte sopstveni model

  Opcije eksterijera

  Opcije eksterijera

  KARAKTERISTIČNA VOZILA, KARAKTERISTIČNI TOČKOVI

  Range Rover Sport je najagilniji, najdinamičniji i najresponsivniji Land Rover ikada i dolazi sa nizom izbora kada je reč o točkovima. Ekskluzivni premium točkovi dostupni su u velikom broju završnih obrada i materijala. Što se tiče veličina dostupne su 19”, 20”, 21” i 22” - na Vama je da kreirate vozilo koje će istinski odraziti vašu individualnost.

  Kreirajte sopstveni model

  Opcije enterijera

  • MASAŽA U POKRETU
   MASAŽA U POKRETU

   Zarad većeg komfora za vozača i suvozača, postoji opcija memorisanja vaših omiljenih podešavanja sedišta (koja dolaze u Oxford koži sa 20 režima podešavanja) uz pet programa masaže.

  • KARAKTERISTIČNE BOJE
   KARAKTERISTIČNE BOJE

   Enterijer kao i eksterijer modela Range Rover Sport odišu savremenošću u svakom svom milimetru; tome doprinose prelepe završne obrade. U okviru paketa Dynamic Pack dostupno je 18 boja , uključujući kombinacije boja poput Ebony/Pimento i Ebony/Tan.

  • KOMFOR U SVIM USLOVIMA
   KOMFOR U SVIM USLOVIMA

   Odlučite se za grejanje i hlađenje sedišta napred i pozadi kako biste savladali ekstremne vremenske uslove, sa tehnologijom hlađenja za vrele, lepljive dane i prijatnu toplinu za jutra u mrazu.

  Pack opcije

  Pack opcije

  Pack opcije

  DODATNE TERENSKE PERFORMANSE

  Terenski paketi uzdižu performanse vozilana nivo više a uključuju sisteme poput terrain Response 2, All Terrain Progress Control (ATCP), prenosnik brzina u dva nivoa ( za opseg nižih i većih brzina),i, na nekim motorima - adaptivnu dinamiku.

  Kreirajte sopstveni model

  Pack opcije

  Pack opcije

  DINAMIČKE PERFORMANSE U DRUMSKOJ I TERENSKOJ VOŽNJI

  Unapredite već besprekorne terenske i drumske performanse modela Range Rover sport tako što ćete se opredeliti za On-Off Road pack, koji uključuje transmisiju brzina u dva nivoa, Terrain response 2, All Terrain Progress Control, Dynamic response i Torque Vectoring.

  PREUZMITE BROŠURU

  Aksesoari

  • AKSESOARI EKSTERIJERA
   AKSESOARI EKSTERIJERA

   Unesite još više individualnosti u vaše vozilo izborom odgovarajućih aksesoara iz široke palete dostupnih - počev od bočnih stepenika i zaštitnih cevi do prednjih i zadnjih sušpleha (donja zaštita motora) od nerđajućeg čelika.

  • AKSESOARI ENTERIJERA
   AKSESOARI ENTERIJERA

   Land Rover aksesoare možete dodati u bilo kom trenutku tokom životnog veka vašeg vozila. Dodavanje aksesoara pomaže u kreiranju sopstvenog ambijenta.

  • VUČA I PREVOZ STVARI
   VUČA I PREVOZ STVARI

   Izaberite specijalne aksesoare za vuču i prevoz prtljaga, uključujući krovni nosač i kuke za vuču kako bi optimizovali performanse vašeg range Rover Sport vozila.

  • TOČKOVI I AKSESOARI
   TOČKOVI I AKSESOARI

   Personalizujte izgled vašeg vozila sa izborom aluminijumskih felni.One su dostupne u različitim veličinama,stilovima i završnim obradama. Kapice na ventilu mogu dodatno da unaprede izgled odabranih felni.