• Range Rover

  Range Rover

  Vrhunac prefinjene sposobnosti

 • Range Rover Sport

  Range Rover Sport

  Najokretniji, najdinamičniji i najposlušniji Land Rover ikada napravljen

 • NOVI RANGE ROVER VELAR

  NOVI RANGE ROVER VELAR

  NA TRŽIŠTE USKORO STIŽE AVANGARDNI RANGE ROVER

 • Range Rover Evoque

  Range Rover Evoque

  Više od 160 internacionalnih nagrada - i još stižu

 • Novi Discovery

  Novi Discovery

  Sportski terenac (SUV) kreiran da zadovolji najrazličitije potrebe

 • NOVI DISCOVERY SPORT

  NOVI DISCOVERY SPORT

  Kompaktni SUV za avanturiste, svestranog karaktera

 • naša vozila

  naša vozila

  Izaberite svoj model

Dizajn

Raznolikost

Tehnologija

 • INOVACIJA
  INOVACIJA

  JLR stalno unapređuje tehnologije motora kako bi se inkorporirale nasavremenije inovacije poput inteligentnog top/Start sistema, koji smanjuje potrošnju goriva za 5-7% u poređenju sa prethodnom generacijom motora. Lak prenos brzina unapređuje efikasnost vozila i smanjuje emisiju štetnih gasova.

 • DRUMSKE PERFORMANSE
  DRUMSKE PERFORMANSE

  Adaptivni tempomat održava stalnu brzinu kretanja u dugim putovanjima, tako što drži bezbednu razdaljinu u odnosu an vozilo koje se kreće ispred vas. Adaptivna dinamika proizvodi optimalni balans između vožnje i kontrole dok Torqe Vectoring omogućuje lako i kontrolisano kretanje u krivinama.

 • TERENSKE PERFORMANSE
  TERENSKE PERFORMANSE

  Land Rover vozila opremljena su tehnologijom koja vam omogućava da savladate čak i najzahtevnije terene. Počev od orginalnog Terrain Response sistema koji prilagođava vožnju podlozi po kojoj se vozilo kreče, do HDC opcije koja pruža pomoć pri kretanju vozila nizbrdo, Land Rover vozila garantuju bezbednu vožnju na drumu kao i na bilo kom drugom terenu.

 • POMOĆNE FUNKCIJE ZA VOZAČA
  POMOĆNE FUNKCIJE ZA VOZAČA

  Pomoćne funkcije za vozača omogućuju da vozač bude koncentrisan isključivo na put kojim vozi, dok je zadatak ovih funkcija da prate specifične situacije u vožnji. Na primer, funkcija praćenja mrtvog ugla daje upozorenje kada se drugo vozilo približava vašem iz bilo kog ugla; funkcija za prepoznavanje saobraćajnih znakova unapred obaveštav vozača o saobraćajnom snaku koji dolazi tako što isti prikazuje na instrument tabli, čime vam pomaže da brže odgovorite na ograničenja u vožnji, a na raspolaganju vam je i čitav niz tehnologija za pomoć pri parkiranju.

 • KOMFOR I UDOBNOST
  KOMFOR I UDOBNOST

  Naša vozila karakteriše širok niz sistema za hlađenje i grejanje koji obezbeđuju komfor za sve putnike u vozilu. Bez obzira na vremenske prilike napolju, na odredište uvek dolazite sveži i odmorni.

 • INFOTAINMENT
  INFOTAINMENT

  Vaš pametan telefon i vaše vozilo mogu da vam pruže mnoštvo informacija kao i dobru zabavu. Satelitski navigacioni sistem prikazuje putanju kretanja na 10" ekranu na dodir, a ukoliko izaberete Funkciju Dual Mode navigacija može da radi i dok suvozač na istom ekranu gleda DVD ili TV. InControl aplikacije povezuju vaš pametni telefon i vaše vozilo preko 10" ekrana na dodir. Za muziku je zadužen Meridian™ Sound System.

Komfor i udobnost

Performanse

Testiran u ekstremnim uslovima

 • SUSPENZIJA
  SUSPENZIJA

  Teško bi bilo napraviti bolju verziju modela Range Rover Evoque u odnosu na onu koju smo mi razvili. Kako bi garantovali drumske i terenske dinamičke performanse, koristili smo našu najsavremeniju opremu kako bi testirali Range Rover Evoque tokom deset godina u različitim situacijama.

 • BRZINA VETRA
  BRZINA VETRA

  U našim klima komorama uvek možemo da oponašamo neke od najizazovnijih vetrovitih uslova u kojima bi se Range Rover Evoque mogao naći. Istinsku pouzdanost razvijamo samo ako sve sisteme “poguramo” do krajnjih granica izdržljivosti.

 • TOPLA I HLADNA KLIMA
  TOPLA I HLADNA KLIMA

  U realnim uslovima kao i u našim klimatskim komorama, smrzavamo vozila do -40 ° i pečemo ih na 50 °, kako bi detaljno ispitali ključne funkcije naših sistema i bili sigurni da iste odgovaraju zadatim standardima. Dakle, čak i u najudaljenim lokacijama, uvek možete računati na udobnost i bezbrižnost.

 • TERENSKE PERFORMANSE
  TERENSKE PERFORMANSE

  Od ledom obloženih terena Arjoploga (Švedska) do pustinjskog peska Dubaija, garantujemo da će terenske performanse u svakom vozilu dostići vrhunski nivo. Prototipovi vozila razvijaju na najzahtevnijim terenskim rutama dugim preko 8.5000km.

Performanse

Održivost