• Range Rover

  Range Rover

  Vrhunac prefinjene sposobnosti

 • Range Rover Sport

  Range Rover Sport

  Najokretniji, najdinamičniji i najposlušniji Land Rover ikada napravljen

 • NOVI RANGE ROVER VELAR

  NOVI RANGE ROVER VELAR

  NA TRŽIŠTE USKORO STIŽE AVANGARDNI RANGE ROVER

 • Range Rover Evoque

  Range Rover Evoque

  Više od 160 internacionalnih nagrada - i još stižu

 • Novi Discovery

  Novi Discovery

  Sportski terenac (SUV) kreiran da zadovolji najrazličitije potrebe

 • NOVI DISCOVERY SPORT

  NOVI DISCOVERY SPORT

  Kompaktni SUV za avanturiste, svestranog karaktera

 • naša vozila

  naša vozila

  Izaberite svoj model

Dizajn

Raznolikost dostupnih funkcija

Tehnologija

 • Motori
  Motori

  Land Rover kontinuirano razvija nove tehnologije u izradi motora, sa ciljem da se unapredi potrošnja goriva i smanji emisija štetnih gasova. neke od novina su automatski Stop/Start koji zaustavlja vozilo kada je to potrebno odnosno kada nije nužno da vozilo bude upaljeno, zatim hibridni motori koji isporučuju impresivni obrtni momenat od 700 NM, kao i novi menjači koji omogućavaju lako prenošenje brzina.

 • TERENSKE PERFORMANSE
  TERENSKE PERFORMANSE

  Land Rover vozila opremljena su tehnologijom koja vam omogućava da savladate čak i najzahtevnije terene. Počev od orginalnog Terrain Response sistema koji prilagođava vožnju podlozi po kojoj se vozilo kreče, do HDC opcije koja pruža pomoć pri kretanju vozila nizbrdo, Land Rover vozila predstavljaju lidere na tržištu autoinjdustrije.

 • DRUMSKE PERFORMANSE
  DRUMSKE PERFORMANSE

  Kada je reč o vožnji na drumu, na raspolaganju su neke od sledećih Land Rover tehnologija: adaptivni tempomat, za opuštenu vožnju na duge relacije, zatim adaptivna dinamika koja pruža optimalni balans kontrole , ili Torque Vectoring , sistem koji u krivinama, ukoliko je neophodno, koči unutrašnji točak i obrtni moment prebacuje na spoljašnje, čime se ostvaruju znatno bolje dinamičke karakteristike i brži prolasci kroz krivine.

 • POMOĆNE FUNKCIJE ZA VOZAČA
  POMOĆNE FUNKCIJE ZA VOZAČA

  Brojne pomoćne funkcije oslobađaju vozača i pružaju mu priliku ad se koncentriše isključivo na vožnju. Navešćemo samo neke: funkcija praćenja mrtvog ugla koja daje upozorenje kada se drugo vozilo približava vašem iz bilo kog ugla, zatim niz tehnologija za pomoć pri parkiranju, limiter brzine koji vam omogućava da brže reagujete na ograničenja brzine, itd.

 • KOMFOR I UDOBNOST
  KOMFOR I UDOBNOST

  Najsavremeniji sistemi za grejanje i hlađenje čine da se svi putnici u vozilu osećaju prijatno bez obzira na vremenske uslove, dok širok niz KESSY i tegnologija koje se aktiviraju pokretom pruža osećaj nesvarnog komfora.

 • INFOTAINMENT
  INFOTAINMENT

  Land Rover vozila vas naprosto uljuljkuju u komfor svojom infotainment tehnologijom koja pruža najsavremeniju zabavu i informisanost kroz povezivanje sa vašim pametnim uređajem. InControl Connect aplikacije povezuju vas sa vašim vozilom, ekrani na dodir su korisni ali i zabavni, dok MeridianTM sistem proizvodi zvuk koncertnog kvaliteta.

Komfor i udobnost

Performanse

Testiran u ekstremnim uslovima

 • AKTUATORI
  AKTUATORI

  U našoj polu-anehoičnoj komori “neutralnog zvuka” pokušavamo da kabinu vozila izložimo preciznom nizu frekvencija i vibracija, kako bi osigurali da će svaki zvuk u modelu Discovery Sport uvek biti prefinjen.

 • BRZINA VETRA OD 20 ČVOROVA (*Čvor - jedinica za merenje brzine vetra ili kretanja brodova, koja predstavlja morsku milju na čas: 1852m/3600s = 0,514m/s (1,85km/h)
  BRZINA VETRA OD 20 ČVOROVA (*Čvor - jedinica za merenje brzine vetra ili kretanja brodova, koja predstavlja morsku milju na čas: 1852m/3600s = 0,514m/s (1,85km/h)

  U našim klima komorama uvek možemo da oponašamo neke od najizazovnijih vetrovitih uslova u kojima bi se Discovery Sport mogao naći. Istinsku pouzdanost razvijamo samo ako sve sisteme “poguramo” do krajnjih granica izdržljivosti.

 • TEMPERATURE ISPOD NULE
  TEMPERATURE ISPOD NULE

  U realnim uslovima kao i u našim klimatskim komorama, smrzavamo vozila do -40 ° i pečemo ih na 50 °, kako bi detaljno ispitali ključne funkcije naših sistema i bili sigurni da iste odgovaraju zadatim standardima. Dakle, čak i u najudaljenim lokacijama, uvek možete računati na udobnost i bezbrižnost.

 • OFF-ROAD
  OFF-ROAD

  Od ledom obloženih terena Arjoploga (Švedska) do pustinjskog peska Dubaija, garantujemo da će terenske performanse u svakom vozilu dostići vrhunski nivo. Prototipovi vozila razvijaju na najzahtevnijim terenskim rutama dugim preko 8.5000km.

Performanse

Održivost